Veelgestelde vragen

Was- en verzorgingsinstructies

Hoe moet ik mijn Lasso sokken onderhouden?
We raden u aan uw sokken in koud water te wassen met dezelfde kleuren.

  • We raden u ook aan om ze niet op hoog vuur te drogen om de vezels van de sok te beschermen. Op lage temperatuur of in de droogtrommel.
  • Wij gebruiken hoogwaardige materialen en de hitte van de droger kan deze vezels beschadigen en voorkomen dat de sokken zo lang mogelijk meegaan.
  • Neem contact met ons op als u vragen heeft over uw Lasso sokken.

Bestellingen

Kan ik een wijziging aanbrengen in mijn bestelling?
Zodra een bestelling is ingediend, is er een venster met tijd dat we de bestelling kunnen annuleren of wijzigen. Onze bestellingen worden dagelijks om 11:00 uur EST verzonden.

  • Stuur een e-mail naar help@lassogear.eu of Neem contact met ons op en wij zullen de wijzigingen aanbrengen indien ontvangen tussen 13:00 EST en 8:00 EST.
  • Opmerking: Zorg ervoor dat u uw bestelnummer in de onderwerpregel van uw e-mail vermeldt.

Verzending

Van waar wordt mijn bestelling verzonden?
Wij verzenden vanuit ons magazijn in GA. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat uw bestelling verwerkt is.

Wanneer kan ik mijn Lasso bestelling verwachten?
Maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen, worden bestellingen gewoonlijk binnen 24-48 uur verwerkt. Nadat een koerier de bestelling in ontvangst heeft genomen, kunt u de levering binnen 3-7 werkdagen verwachten, afhankelijk van uw nabijheid tot ons distributiecentrum in GA. Als gevolg van aanstaande feestdagen, kunt u buffer voor items om uit te verzenden. Neem contact met ons op voor eventuele aanvullende vragen via ons contactformulier, facebook messenger, of e-mail help@lassogear.eu.

Versturen jullie bestellingen naar het Verenigd Koninkrijk? Zo ja, hoe worden de bestellingen naar de UK verzonden?

Ja, wij verzenden naar het Verenigd Koninkrijk. Om uw bestelling bij u te krijgen, hebben we samengewerkt met Passport Shipping en zij zullen de verkoper zijn voor alle bestellingen naar de UK van £135 en minder.

Internationale verzending?

Internationale klantenorders die vanuit de VS worden verzonden zijn verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten of belastingen. Houdt u rekening met 1-2 weken voor alle internationale leveringen

Retourneren

Wat is uw retourbeleid?
Niet tevreden met uw Lasso Gear product? Retourneer het ons binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum, en we geven u een volledige terugbetaling, zelfs als u het product geopend en gebruikt heeft.

Hoe stuur ik een product terug?
Als u niet helemaal tevreden bent met uw Lasso Socks, kunt u ze binnen 60 dagen na aankoop retourneren. Wij bieden een 100% satisfactiegarantie. Klik hier om te beginnen. Het kan tot 48 uur duren voordat uw terugbetaling verwerkt is, zodra het geretourneerde product door ons magazijn ontvangen is.

Hoe lang duurt het om mijn retourzending te verwerken?
Terugbetalingen worden binnen 7 dagen verwerkt, gerekend vanaf het moment dat het pakket in ons magazijn is aangekomen. Afhankelijk van uw bank, kunt u rekenen op 3 tot 5 werkdagen vanaf het moment dat de retourzending is verwerkt voordat de terugbetaling op uw rekening staat.

Bieden jullie gratis verzending bij retourzendingen?
Wij bieden gratis verzending aan bij retourzendingen.

Kan ik een ruiling aanvragen?
Op dit moment zijn wij in staat omruilingen voor ongebruikte artikelen te verwerken. Als u een wijziging in uw bestelling wilt aanbrengen kunt u een verzoek tot wijziging indienen door onze Neem contact met ons op pagina en het selecteren van "Wijziging aanbrengen in mijn bestelling" in het dropdown venster. Bestellingen geplaatst van maandag tot en met vrijdag kunnen worden gewijzigd indien geplaatst na 12PM tot 6AM de volgende werkdag.

Wat gebeurt er als ik een beschadigd artikel heb ontvangen?
Als u een beschadigd product hebt, stuurt u help@lassogear.eu een e-mail over een vervanging.

Functie

Hoe helpen Lasso Socks met ondersteuning?
Onze gerichte SmartSupport™ compressie weefpatronen versterken belangrijke ligamenten en pezen om de voet en enkel te stabiliseren. Ze bieden ook extra ondersteuning voor het enkelgewricht. Dit wordt bereikt door een uniek weefpatroon in een speciaal patroon dat de KT-Tape ondersteuning rond de voetboog, hiel en enkel nabootst.

Hoe helpt compressie?
Onze HyperCompression™ soktechnologie helpt de spieren warm te houden, vermindert zwellingen en bevordert de bloeddoorstroming. Gegradueerde compressie in de sokken duwt de bloedstroom zachtjes terug naar het been, helpt zwellingen en zelfs spataderen te voorkomen.

Hoe helpt voet- en voetboogcompressie?
Onze gepatenteerde compressieondersteuning voor voet en voetboog biedt actieve gewrichtsbescherming en vermindert vermoeidheid van de voet. Door gerichte compressie rond de voetboog te bieden, ondersteunen en stabiliseren onze sokken belangrijke voetgewrichten en spieren om vermoeidheid van de voet te voorkomen.

Wat doet het enkelondersteuningspatroon?
Ons patroon voor enkelondersteuning is vergelijkbaar met de tapetechnieken die worden gebruikt om belangrijke ligamenten en pezen rond de voet en enkel te ondersteunen. Met name de Figure 8 en Stir Up technieken.

Zijn de compressieniveaus goed voor vliegen en DVT-preventie?
Ja, het compressieniveau is goed voor vliegen en DVT. Het is zeer dicht bij het niveau van compressie voorgeschreven door artsen.

Moet ik mijn Lasso Sokken direct na een training of na het vliegen uitdoen?
Wij adviseren een minimum van 1 uur na een oefening of vliegen om zwelling van welke aard dan ook te helpen voorkomen. U kunt ze zo lang dragen als nodig is.


Hoeveel compressie hebben Lasso sokken?
Lasso sokken hebben 15-20 mmHg (millimeters kwik). Dit niveau van compressie wordt gebruikt voor gematigde compressie behoeften. mmHg(millimeters kwik) is een meeteenheid voor de treksterkte van een stof

Helpen Lasso Sokken bij PTTD?
We hebben niet specifiek getest op PTTD, maar artsen raden doorgaans enkel ondersteuning en bracing aan voor PTTD patiënten. Lasso Socks zijn speciaal ontworpen om veel van de voordelen van orthese ondersteuning te bieden via onze gepatenteerde breitechnologie, dus we denken dat de sokken waarschijnlijk zouden helpen bij de aandoening. En het makkelijke bij ons is dat als u geen voordeel voelt, wij u graag uw geld teruggeven!

Zijn ze moeilijk aan en uit te trekken?
Compressiesokken zitten van nature strakker om de benodigde ondersteuning te bieden en hun werk te doen. Onze sokken zijn ontworpen om goede ondersteuning en compressie te bieden om uw prestaties en herstel te verbeteren, daarom zijn ze iets strakker om aan en uit te trekken.