Lasso Gives

Geef terug

Lasso gelooft in teruggeven en anderen helpen #StayMoving. "Goede daden geven kracht aan onszelf en inspireren goede daden bij anderen."

Partners waarin we geloven

Wij werken niet alleen met grote liefdadigheidsinstellingen. Wij selecteren partners die onze ethos van boven naar beneden delen; partners die anderen inspireren om in beweging te blijven, net als wij.

ShoppingGives

Wij zijn een partnerschap aangegaan met ShoppingGives om deze sociale doelstellingen te bereiken door ons toe te laten ons te concentreren op het goede dat onze partners doen, eerder dan hoe goed te doen.

Lasso + Girls on the Run®

Lasso werkt samen met Girls on the Run®, een nationale non-profitorganisatie, die programma's aanbiedt die de sociale, emotionele, fysieke en gedragsvaardigheden van meisjes uit de derde tot en met de achtste klas versterken, zodat ze met succes door het leven kunnen gaan. Vooral in deze turbulente tijden zijn jonge meisjes het doelwit van maatschappelijke druk en stereotypen die vaak negatieve gevolgen hebben voor hun lichamelijke en emotionele gezondheid. Lasso doneert 1% ovan onze omzet aan Girls on the Run® om meer meisjes te helpen hun grenzeloze potentieel te activeren en hun dromen moedig na te jagen.

Teruggeven aan het National Pulse Memorial & Museum (Rocco's x Lasso)

5% of alle Rocco's X Lasso Socks verkopen (samen met 1% of alle andere verkopen) voor het 3e kwartaal van 2021 gingen direct naar steun aan de National Pulse Memorial & Museum. De missie van het National Pulse Memorial & Museum is het creëren en ondersteunen van een gedenkteken dat harten opent, een museum dat geesten opent, educatieve programma's die ogen openen en nalatenschapsbeurzen die deuren openen. Haar visie is om een heiligdom van genezing en een baken van hoop te creëren door het herdenken van de levens die zijn genomen, de levens die zijn gered en alle levens die zijn beïnvloed door de tragedie van de Pulse nachtclub op 12 juni 2016 - ervoor zorgend dat de erfenis van liefde van Pulse voor altijd voortleeft. Ga voor meer informatie naar onePULSEfoundation.org.

Beweeg met Compassie Campagne

Toen COVID-19 begin maart 2020 een echt probleem begon te worden, wisten we dat we iets moesten doen om te helpen. We kozen ervoor om terug te doneren aan onze first responders tijdens deze crisis omdat deze first responders de eerste klanten waren die ons steunden. Zonder de verpleegsters, laboranten en artsen die ons hun getuigenissen gaven en onze compressiesokken kochten, zou Lasso vandaag niet bestaan. Omdat we wisten dat deze mensen het zwaar hadden in de strijd tegen het grote aantal COVID-19 gevallen, wisten we dat onze Lasso Sokken hen het geheime wapen konden geven om de gekke uren door te komen, dag na dag.
We kunnen met vertrouwen zeggen dat deze campagne ons heeft laten zien dat, ook al konden we het virus niet genezen, wat we wel konden doen meer impact had dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Het heeft ons laten zien dat mens-zijn geven en liefhebben is.Dankzij uw hulp hebben we Lasso Socks aan meer dan 200 ziekenhuizen in de Verenigde Staten kunnen doneren.