Het Lasso Verschil

Ons product, waarvoor octrooi is aangevraagd, bootst Kinesio-Taping na met compressietechnologie die druk creëert langs de enkelspieren en ligamenten. Lasso bevindt zich op het kruispunt van vorm en functie om de gebruiker te beschermen tegen veel voorkomende blessures, terwijl hij toch de omliggende spieren kan versterken en kan presteren zonder de beperkingen van een brace.

Het beste deel - Lasso is niet alleen voor revalidatie, maar wordt het best gebruikt voor blessurepreventie. Het is echt een nieuw soort actieve kleding

Atleten beschermen tegen enkelinversie en Eversieverstuikingen

Enkelblessures behoren tot de meest voorkomende atletiekblessures bij sporters en leiden tot gemiste trainingen en tijd op de bank tijdens een wedstrijd. In plaats van te wachten tot het te laat is, is preventie van sportblessures cruciaal voor hardlopers, voetballers, voetballers en alle andere deelnemers op het veld.

Compressiesokken fungeren als een eerste verdedigingslinie voor uw benen en enkels door spieren te versterken en gewrichten gestabiliseerd te houden tijdens intensief spel. Lasso compressiesokken kunnen worden gebruikt voor het voorkomen van enkelletsels, zoals:

Enkel inversie verstuikingen

Dit soort verstuikingen treden op wanneer de voet naar buiten wordt gedraaid, waardoor de buitenste ligamenten van de voet worden overbelast. Veel atleten vertrouwen op enkeltaping om enkelinversies te voorkomen, maar deze methode kan ingewikkeld en tijdrovend zijn, en verzwakt ook de algehele spierkracht na verloop van tijd

Lasso's compressiesokken zijn ontworpen met HyperCompression™ technologie die Kinesio-Taping nabootst, zonder de kracht van de enkel aan te tasten. Het tapen van de enkel is meestal alleen effectief gedurende de 30 minuten van de training, maar de sportsokken van Lasso houden de enkels veilig gedurende de hele training.

Eversie enkelscheuringen

Minder vaak komen scheuren van de deltoideusbanden aan de binnenzijde van de enkel voor, die een eversieve enkelverstuiking worden genoemd. De deltoideusbanden geven steun aan de enkel en voorkomen dat deze naar binnen draait. Bij het springen om een basketbal te dunken of het reiken om een voetbal te blokkeren, kan een onhandige landing op de voet op een manier die de voet naar buiten draait, een eversiestuiking veroorzaken.

Met behulp van de SmartSupport™ technologie stabiliseren de atletische compressiesokken van Lasso de enkels en bieden ze ondersteuning aan de voetboog ter bescherming tegen eversie enkelverstuikingen. Onze graduele compressiesokken leveren de hoogste hoeveelheden compressie aan de enkel, waarbij de druk geleidelijk afneemt naar de kuiten toe. Dit versterkt de ligamenten en pezen in de enkel, waardoor het risico op enkelverstuikingen tot 75% wordt verminderd.

Laat een sportblessure u niet afremmen. Koop uw paar Lasso atletische compressiesokken om deze veel voorkomende sportblessures en meer te voorkomen.